Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корейські кухарі винайшли блюдо проти облисіння у чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Корейські кухарі винайшли блюдо проти облисіння у чоловіків

В експерименті взяли участь два десятка чоловіків

18 серпня 2019, 19:18 comments2959
Поділіться публікацією:
Корейські кухарі винайшли блюдо проти облисіння у чоловіків

Вчені з Університету Данкук провели дослідження, яке показало, що корейське блюдо кимчи здатне успішно боротися з облисінням. Результати даної роботи були опубліковані на сторінках науково-популярного журналу World Journal of Men's Health.

Для приготування цієї страви кухарі використовують цибулю, часник, рибний соус, а також квашену капусту. Всі ці продукти користуються популярністю і у росіян. У Кореї місцеві жителі вже давно віддають перевагу здоровій їжі.

Блюдо кимчи відоме своїми пробиотическими властивостями. Завдяки йому у чоловіків волосся стає густішим і міцнішим. Це довели фахівці. В експерименті брало участь 20 чоловіків з різними стадіями облисіння — в результаті майже у всіх учасників прискорилося зростання волосся.

o_JJgoC2BK1tNbYhEFX9B_Mvg.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що на структуру волосся і його зростання благотворно впливає кофеїн. "Ми провели унікальний експеримент, в рамках якого стежили за зануреними в кавовий розчин волосяними фолікулами схильних до передчасного облисіння чоловіків. Висока концентрація кофеїну, як показав наш досвід, сприяє збільшенню тривалості життєвого циклу фолікул", — розповідають німецькі вчені.

За словами дослідників, чоловікам, які бояться облисіння, варто не тільки пити каву, але і втирати подрібнені кавові зерна в свої залисини, а також регулярно протягом дня посипати лисину кавовим порошком. Це — реальний ключ до успішного подолання облисіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!