Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі п'ять помилок в раціоні харчування офісних співробітників
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі п'ять помилок в раціоні харчування офісних співробітників

Ці недоліки негативно відкладаються на фігурі і навіть порушують сон

19 серпня 2019, 14:42 comments2635
Поділіться публікацією:
Названі п'ять помилок в раціоні харчування офісних співробітників

Офісний персонал — найбільш поширена категорія громадян і при цьому найбільш вразлива в питаннях дотримання власного харчування. Постійно підтримувати здоровий раціон не вистачає часу, а засвоїти корисні речовини організму заважає постійне сидяче положення. Видання "Коментарі" публікує основний рейтинг помилок, які допускають клерки протягом свого робочого тижня. Пропонуємо ознайомитися і якщо впізнаєте себе хоча б по одному з пунктів, подумайте, як би виправитися на благо власного організму.

1. Нехтувати сніданком. Неприпустимо випити чашку кави або чаю на бігу, по дорозі на роботу. Хоча такою звичкою володіють практично всі офісні працівники. Вважається, що у них просто не вистачає часу на те, щоб поснідати. Але ця думка помилкова. Адже завжди можна встати на 10 хвилин раніше, щоб зварити кафе або зробити пару бутербродів. В результаті сніданок подарує бадьорість, працездатність, уважність і необхідну концентрацію.

2. Шкідливі перекуси. Чіпси, цукерки, батончик, печиво — все це не найкращі перекушування в цілому, а не тільки для офісних працівників. Подібні продукти-справжня помилка в харчуванні. Адже вони можуть стати серйозною загрозою здоров'ю, в тому числі негативно позначається на роботі шлунка, а також обіцяє проблеми з вагою.

3. Багато кави. Звичайно, офісні працівники хочуть бути бадьорими і свіжими. А для цього на їхньому столі практично завжди стоїть чашка кави. Завдяки цьому напою, що бадьорить, як годиться, можна надати собі енергії, зняти напругу і іноді навіть замінити обід. Але це чергова помилка в харчуванні офісних працівників. Чому? Надмірне споживання кави може серйозно нашкодити здоров'ю. У день допустимо випивати на понад 3 порцій цього напою.

4. "Забути" пообідати. Харчування в офісних умовах іноді стає справжнім випробуванням. Адже в робочому дні так багато завдань, які вимагають негайного виконання. Тому про обід іноді офісні працівники забувають, натомість в хід йдуть шкідливі перекуси. А це в корені неправильний підхід до свого харчування. В результаті можуть виникнути болі, спазми в шлунку, печія, як максимум неприємностей — гастрит і інші проблеми з травленням.

5. Занадто щільний обід. Протилежна сторона попереднього питання. Іноді це пов'язано з тим, що офісний працівник не в силах себе зупинити після довгого голодування. А часом пояснюється традицією запрошувати на ділові переговори в кафе або ресторан. В результаті страждає фігура. Тому від подібної помилки слід відмовлятися і дотримуватися збалансоване харчування.

Нагадаємо. портал "Коментарі" якраз вчора публікував корисні поради від в.о.міністра охорони здоров'я Уляни Супрун по збалансованому харчуванню. Скористайтеся ними і не виключено, що вже через пару днів ви відчуєте себе зовсім інакше, а в організмі з'явиться більше енергії для продуктивної роботи!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!