Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Перекус для школярів: які продукти покласти в ланч-бокс
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекус для школярів: які продукти покласти в ланч-бокс

Здоров'я і хороше самопочуття дітей — найважливіше

3 вересня 2019, 16:15 comments3899
Поділіться публікацією:
Перекус для школярів: які продукти покласти в ланч-бокс

Ось і настав новий навчальний рік, і батьки повинні подумати не лише про купівлю необхідного шкільного приладдя, але й про наповнення ланч-боксу.

Дуже часто батьки кладуть дитині в школу бутерброди з ковбасою і солодощі, але це не корисний перекус для зростаючого дитячого організму. Які варіанти шкільних перекусів будуть більш корисні?

Фрукти. Який шкільний перекус без фруктів? Ще в дитинстві батьки дбайливо давали нам яблука і банани. Мабуть, традиції незмінні. Додавайте в ланч бокс сезонні фрукти – це відмінне джерело вітамінів і вуглеводів у вигляді фруктози, які потрібні зростаючому організму.

Овочі. Непоганий варіант для перекусу на перерві – овочі. Запропонуйте дитині огірочки, морквяні палички. М'які овочі краще не давати, вони можуть потекти і втратити форму.

Сухофрукти і горіхи. Прекрасне джерело вітамінів і вуглеводів – сухофрукти. Вони солодкі, тому їх так люблять діти. Горіхи – суперфуди для дитячого мозку, які містять масу корисних елементів. Кладіть дитині трохи сухофруктів і горіхів ланч бокс щодня.

Бутерброд. Дітям краще робити бутерброди з хлібцями або з хліба з борошна грубого помелу. Що покласти в бутерброд? Зверніть увагу на твердий сир, моцарелу, тунець, відбивну. Непогано б додати трохи свіжих овочів або листя салату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим небезпечні перекушування на ходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!