Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
У зернах кукурудзи знаходиться багато вітамінів і мінералів і часто вона приносить користь організму. Фахівці радять вживати її в сирому або вареному вигляді, так як у консервованому пропадають цінні вітаміни.
Безумовно, кукурудза ― дуже корисний і цінний продукт, але і вона має ряд протипоказань. Цей овоч завдає шкоди при тромбозах, підвищеній згортаємості крові, тромбофлебіті. Кукурудзу небажано їсти людям з низькою масою тіла.
Але при цьому її не можна вживати і людям, які важать понад 120 кілограмів. Їсти овоч не рекомендується, якщо у людини є панкреатит, гастрит, виразка, діабет або просто поганий апетит (кукурудза важко перетравлюється і не може засвоїтися в організмі).
Під час загострення виразкових хвороб ШКТ вживання кукурудзяних зерен, подрібненої кукурудзи може негативно позначитися на здоров'ї.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що з екологічної безпеки кукурудза випереджає багато продуктів рослинного походження.
Новини партнерів
Новини