Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Стало відомо, які звички допомагають набрати зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які звички допомагають набрати зайву вагу

Необхідно, в першу чергу, переглянути свій спосіб життя

5 вересня 2019, 15:25 comments1589
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які звички допомагають набрати зайву вагу

Справа в тому, що важливо не тільки, що ми їмо, а також — як і коли. Позбавтеся від таких звичок, щоб справу з схудненням пішло швидше.

Відсутність режиму харчування

Це справжня проблема. Не можна пропускати прийоми їжі. Це небезпечно різкими стрибками цукру в крові, який відповідає, як за апетит, так і за вагу. Приймати їжу бажано в один і той же час щодня, 4-6 разів.

Тамувати спрагу сахаросвмісткими напоями

Щоб втамувати спрагу необхідно багато рідини. У соках міститься багато цукру і харчових волокон. Виходить, що, випиваючи сік, ви їсте десерт.

Їсти перед екраном

Не сама корисна звичка їсти перед моніторами телефону, ноутбука або екрана телевізора. Ви абсолютно не зосереджуєтесь на те, що ви їсте, як насичуєтесь, який смак мають продукти і поступово звикаєте їсти на автоматі.

Швидкий прийом їжі

Якщо ви швидко перекушуєте на ходу, навіть не намагаючись сповільнитися і насолодитися їжею, ви ризикуєте систематично переїдати. Адже відчуття насичення приходить трохи пізніше.

Сон після їжі

Звичка подрімати після їжі може призвести до накопичення зайвих жирів. Після прийому їжі краще прогулятися, щоб розігнати обмін речовин. Ні в якому разі не варто займатися фізичними навантаженнями після прийому їжі, це може нашкодити вашому організму.

Солодкі антидепресанти

Багато хто любить заїдати стрес солодким, варто тільки ситуації вийти з-під контролю. Велика кількість калорій і жиру не дають скидати вагу.

Алкоголь

У вас був складний день, ви хочете розслабитися? Але це не привід заливати в себе алкоголь, навіть у невеликих дозах. Алкоголь дуже калорійний метод зняття стресу.

Недосип

Якщо ви систематично не висипаєтеся, то ваш організм буде вимагати ресурси для повноцінного функціонування. І саме в такі моменти вас починає тягнути на солодке або перекусити. Якщо недосипання це ваше хронічний стан, то варто задуматися над тим, щоб змінювати спосіб життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який чай допомагає запустити процеси схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!