Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Альтернатива каві: експерти визначили п'ять кращих напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Альтернатива каві: експерти визначили п'ять кращих напоїв

Ранковий кава – це не стільки необхідності, скільки звичка

17 вересня 2019, 10:40 comments7646
Поділіться публікацією:
Альтернатива каві: експерти визначили п'ять кращих напоїв

Незважаючи на те, що кава вважається одним з найпопулярніших безалкогольних напоїв у світі, її вплив на організм вельми неоднозначний. Багато вчених стверджують, що зловживання кофеїном негативно впливає на здоров'я людини.

Експерти виділили п'ять кращих альтернативних напоїв, які можуть спокійно замінити каву на вашому столі:

- Японський чай матчу. Одна чашка цього чаю містить значну кількість калію, вітамінів А і С, заліза, білка і кальцію. Рівень енергії після вживання чашки матчу може зберігатися протягом 6 годин. Незважаючи на вміст кофеїну в матчі, після його вживання не спостерігається підвищення артеріального тиску і нервозності.

- Яблучний оцет. Він багатий високим вмістом калію, фосфору, натрію, магнію, кальцію і кремнію. Це багате джерело вітамінів групи В. Цей напій, звичайно розведений у воді, вважається ідеальною безкофеїновою альтернативою кави. Вся справа в його благотворному впливі на обсяг цукру в крові.

- Комбуча. Це натуральний ферментований напій родом з Китаю, що володіє безліччю корисних для здоров'я властивостей. Регулярне вживання такого чаю може навіть протидіяти розвитку раку. Іншими перевагами даного напою є зміцнення імунітету, поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, детоксикація організму і заспокоєння нервів.

- Кокосова вода. В останні роки кокосова вода здобула величезну популярність, так як вона чудово втамовує спрагу і насичує організм поживними речовинами. Дослідження показали, що кокосова вода може знизити рівень цукру в крові, підтримувати здоров'я серця, а також нормалізувати тиск.

- Ройбуш. Чай ройбуш також відомий як червоний чай. Він славиться своїми корисними властивостями та м'яким смаком. В першу чергу, ройбуш містить на 50% більше антиоксидантів ніж зелений чай. Антиоксиданти очищають наш організм від шкідливих вільних радикалів, які можуть пошкодити наші клітини і викликати рак. Пити чай можна гарячим і холодним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який чай допомагає запустити процеси схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!