Головна Новини Здоров'я дієта і харчування ТОП-7 продуктів, з яких не варто починати свій день
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-7 продуктів, з яких не варто починати свій день

Не кожен продукт підходить для ранкового споживання

20 вересня 2019, 09:58 comments6302
Поділіться публікацією:
ТОП-7 продуктів, з яких не варто починати свій день

Сніданок – запорука гарного старту нового дня. Однак, за умови, що з'їдені продукти відповідають цілям дати людині необхідну для роботи енергію. Яких видів сніданків краще уникати?

Локшина швидкого приготування

Через економію часу вранці у багатьох залишається можливість тільки заварити локшину швидкого приготування на сніданок. Однак, склад цієї страви сам по собі шкідливий для живлення, а для ранкової підзарядки і зовсім не підходить. Це консерванти, які при частому вживанні накопичуються і стають канцерогенами.

Білий хліб

Вироби з білого борошна різко підвищують рівень цукру в крові і також різко знижують його, що сприяє розвитку цукрового діабету 2 типу та серцево-судинних захворювань. Білий хліб містить мало клітковини, а тому насичує дуже погано.

Ковбаси

Бекон і ковбаси, які часто додаються в ранковий омлет або бутерброди, мають у складі занадто багато жиру та солі. Їх вживання підвищує рівень холестерину в крові і збільшує ризик розвитку серцево-судинних і онкологічних захворювань.

Пластівці та мюслі

Готові сухі сніданки мають у своєму складі велику кількість цукру, а також консерванти, ароматизатори. Все це лише додасть калорій в ваш раціон, а насичення закінчиться вже через пару годин.

Пакетований фруктовий сік

Свіжовичавлений фруктовий сік може відмінно підбадьорити і наповнити організм потрібними вітамінами. Промисловий ж пакетований сік – джерело цукру, консервантів, а ось поживних волокон, ферментів, мінералів, антиоксидантів та вітамінів у ньому практично немає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти ми їмо неправильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!