Головна Новини Здоров'я дієта і харчування ТОП-5 продуктів, які необхідні для здоров'я шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 продуктів, які необхідні для здоров'я шкіри

Стан шкіри людини залежить від повноцінності її живлення

27 вересня 2019, 09:35 comments2161
Поділіться публікацією:
ТОП-5 продуктів, які необхідні для здоров'я шкіри

У гонитві за красою та молодістю жінки витрачають багато сил і фінансових коштів. Але наука по догляду за шкірою починається не з баночки диво-крему, як припускає дехто, а з того, що лежить на вашій тарілці.

Жирні сорти риби

Риба, устриці, мідії та інші морепродукти містять цинк і омега-3 жирні кислоти, необхідні для регенерації шкіри і відновлення колагенових волокон. Вони покращують кровообіг, що позитивно позначається на гладкості та пружності шкіри.

Горіхи

В їх складі міститься вітамін Е, який володіє антиоксидантною дією. Він затримує процес старіння і створює бар'єр від ультрафіолетових променів.

Вода

Один з найбільш важливих елементів для здоров'я і краси шкіри – вода. Звичайна чиста питна вода безпосередньо впливає на стан шкіри, так як є самим простим натуральним зволожуючим засобом, доступним для всіх.

Кисломолочні продукти

Багаті пробіотиками продукти, такі як йогурт, кефір, кисломолочна закваска, кисле молоко, покращують травлення, що в свою чергу впливає на різноманітні функції організму, в тому числі і на стан шкіри.

Фрукти і овочі

В червоному солодкому перці міститься більше вітаміну С, ніж в апельсинах (вітамін С необхідний для вироблення колагену, який і забезпечує пружність шкіри). Морква, перець, гарбуз, авокадо, шпинат та інші овочі зеленого і оранжевого кольору містять бета-каротин, який сприяє клітинному оновленню, а також вітамін А.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти ми їмо неправильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!