Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Найкорисніші продукти для зміцнення та зростання волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкорисніші продукти для зміцнення та зростання волосся

Здорове волосся – одне з головних прикрас жінки

1 жовтня 2019, 09:49 comments7509
Поділіться публікацією:
Найкорисніші продукти для зміцнення та зростання волосся

На стан волосся впливають не тільки стрес та режим дня, але і раціон харчування, тому для його міцності потрібно вживати правильні продукти.

Лосось та інша жирна риба. Лосось багатий на поліненасичені жирні кислоти омега-3, які необхідні для здоров'я шкіри голови. Брак жирних кислот може призвести до сухості шкіри голови, а волосся будуть виглядати виснаженими.

Зелені овочі. Здорове волосся потребує речовин, які містяться в зелених листових овочах. Так, шпинат, брокколі та листовий буряк дуже багаті вітамінами А і С, які необхідні організму для вироблення достатньої кількості шкірного сала, яке служить для волосся натуральним кондиціонером.

Горіхи. Якщо хочете, щоб у вас було сильне та здорове волосся, вам потрібно їсти їх регулярно. Бразильський горіх — один з кращих природних джерел селени, речовини яка має важливість для зміцнення волосся і здоров'я шкіри голови. Волоський горіх містить альфа-ліноленову кислоту — одну з жирних кислот омега-3, яка покращує стан волосся. У кешью, горіхах пекан і мигдалі дуже багато цинку.

М'ясо птиці. М'ясо курки та індички — відмінне джерело білка для росту і зміцнення волосся. При нестачі білка в харчуванні волосся стає слабким і ламким, а сильний постійний дефіцит протеїнів призводить до того, що волосся стає тьмяним і безбарвним.

Яйця. Для зміцнення волосся абсолютно неважливо, які ви любите яйця — яйця некруто або яєчню. Яйця — супер-джерело білка. До того ж у них багато біотину і вітаміну В12 — найважливіших б'юті-нутрієнтів.

Молочні продукти. Молоко і йогурт — відмінні джерела кальцію, дуже важливого мінералу для росту та зміцнення волосся. Також в молочних продуктах міститься сироватка і казеїн — дуже цінні джерела білка.

Моркву. Морква дуже багата вітаміном А, який важливий для здоров'я шкіри голови і хорошого зору. Чим краще себе почуває шкіра голови, тим більш здоровим, блискучим і міцним буде ваше волосся. Тому сміливо включайте моркву в своє щоденне меню, як саму по собі, так і в салатах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як швидко повернути здоров'я волоссю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!