Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які повинні бути в раціоні кожного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які повинні бути в раціоні кожного чоловіка

Раціон людини є запорукою відмінного здоров'я

3 жовтня 2019, 12:40 comments2132
Поділіться публікацією:
Названо продукти, які повинні бути в раціоні кожного чоловіка

Для того, щоб розпалити чоловічу сексуальну енергію, не завжди потрібно проводити якісь процедури. Для цього достатньо вживати правильні продукти.

Дослідження показало, що всього три продукти можуть підвищити лібідо у чоловіків. До них в першу чергу відноситься авокадо. У складі цього продукту міститься величезна кількість вітаміну А. Він благотворно впливає на імунітет чоловіка, підвищує статеві здібності, покращує фертильність. Також в авокадо багато кальцію та інших корисних кислот. Вони забезпечують не тільки потенцію, але і в цілому гарне самопочуття.

Другим корисним продуктом є червоне м'ясо. Його вчені назвали гідною заміною авокадо. Найбільшою користю відрізняється червоне пісне м'ясо, наприклад, конина, яловичина і баранина, а також дієтичне – кролятина, продукти з індички, курки і навіть жаб'ячі лапки. Краще споживати їх у вареному вигляді або на пару тушковані з овочами.

Також безсумнівну користь на потенцію надають фініки. Вони підвищують якість і кількість сперми, сприяючи продовженню статевого акту за рахунок великого вмісту цукру. Найкращим методом приготування стане суміш фініків, нарізаних кільцями, і мигдалю. Вже через півгодини чоловік може відчути благотворний ефект.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як зелений чай впливає на чоловіче здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!