Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Велика кількість мінералів, вітамінів і амінокислот у складі невеликого червоного плоду робить його унікальною зброєю в боротьбі з різними захворюваннями. Однак, важливо не переборщити з дозуванням, щоб не викликати протилежний ефект.
Існує ряд протипоказань, при яких не можна вживати цей тібетський суперфуд, а саме:
- підвищена температура;
- прийом ліків, що знижують артеріальний тиск;
- вагітність і період годування груддю;
- діарея, здуття живота.
Крім того, ягоди годжі вважаються сильним алергеном, тому перед їх вживанням варто проконсультуватися з фахівцем.
В ягодах міститься безліч вітамінів, корисних речовин і амінокислот, але до складу плода входить хімічний елемент селен, перевищення якого для організму може стати токсичним.
Пам'ятайте, що денна доза ягід годжі для дорослих повинна становити не більше 30 грамів – 35-50 плодів, тоді вашому самопочуттю нічого не буде загрожувати.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які осінні ягоди допоможуть зміцнити здоров'я.
Новини партнерів
Новини