Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти не рекомендують зберігати в пластиковій тарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти не рекомендують зберігати в пластиковій тарі

В пластиковому посуді швидко розмножуються бактерії

9 жовтня 2019, 18:55 comments3892
Поділіться публікацією:
Які продукти не рекомендують зберігати в пластиковій тарі

Пластиковий посуд сьогодні активно використовується для зберігання продуктів в холодильнику або для доставки обідів на роботу. Однак є продукти, які експерти категорично забороняють зберігати в пластиковій тарі.

Свіжі яйця

Зберігання свіжих яєць в пластиковій посуді сприяє швидкому розмноженню небезпечних для організму бактерій, таких як сальмонела і кишкова паличка. Найкраще цей продукт зберігати в термостійких контейнерах.

Оброблене м'ясо

Не варто таким чином зберігати і оброблене м'ясо: котлети, м'ясне рагу, тефтелі. Пластиковий посуд може вплинути на смак продукту і викликати втрату більшої частини поживних речовин.

Рагу і супи

Такі страви готуються при високій температурі. Якщо перелити їх у пластиковий контейнер, поки вони ще гарячі, вони можуть позбутися свого смаку і корисних властивостей.

Молочні продукти

Експерти не рекомендують зберігати молоко і молочні продукти в пластиковій тарі через те, що вони швидше будуть псуватися. Краще перелити молоко в скляну пляшку або банку, це убезпечить вас від бактерій.

Свіжі овочеві салати

Багато хто помилково вважає, що пластиковий посуд дозволяє зберегти овочі свіжими як можна довше. Він дійсно захищає від перехресного забруднення, але погіршує смак овочів та позбавляє їх корисних властивостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти не варто мити перед вживанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!