Стало відомо про неймовірну користь заморожених лимонів

Корисно з'їдати близько 75 грам фрукта щодня

У сезон застуд самим популярним стає вітамін C, його доступний джерело – цитрусові, у тому числі лимони. Але мало кому відомо про користь цих заморожених фруктів і про те, які ще корисні вітаміни можна отримати при їх вживанні.

Шкірка, від якої ми з легкістю позбавляємося при чищенні лимону містить в 10 разів більше корисних речовин, ніж сам плід і його сік. У цедру даного фрукта входять сполуки, які сприятливо впливають на організм, а саме регулюють кров'яний тиск, зміцнюють імунітет, і діють як антидепресанти.

Крім цього, лимон є цінним джерелом вітамінів А, В6, С і Е, а також він багатий на кальцій, залізо, магній, фосфор та інші корисні речовини. І максимальну користь від них для організму можна отримати, якщо фрукт заморозити.

Не всім відомо, що заморожений лимон містить антиоксиданти, які борються з раковими клітинами і зміцнюють природні захисні сили організму. Дослідники стверджують, що лимон в 10 тисяч разів ефективніше, ніж препарат, що використовується в хіміотерапії.

Рекомендується щодня вживати 75 грам цього фрукта. Заморожені лимони можна додавати в різні страви, коктейлі, чай, випічку, десерти і супи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лимонна вода покращує склад крові.