Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому дієтологи радять їсти мигдаль щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому дієтологи радять їсти мигдаль щодня

Мигдаль називають королем усіх горіхів

23 жовтня 2019, 13:40 comments5825
Поділіться публікацією:
Чому дієтологи радять їсти мигдаль щодня

Деякі продукти харчування можуть помітно поліпшити стан нашого організму. Але тільки при систематичному і щоденному вживанні. І горіхи мигдалю – як раз один з таких продуктів.

Дієтологи стверджують, що цей вид горіхів є найбільш корисним. Він забезпечує організм великою кількістю вітаміну Е — одним з найбільших антиоксидантів, який бореться з вільними радикалами, усуваючи їх шкідливий вплив. Завдяки цьому знижується ризик розвитку таких захворювань, як інфаркт міокарда, рак, інсульт, атеросклероз.

Мигдаль також містить вітаміни групи В, які необхідні для підтримання мозку, серцево-судинної та нервової систем. Часте вживання мигдалю сприяє поліпшенню когнітивних функцій. Такий вид горіхів ідеально підходить в якості закуски для людей, які піддаються постійному стресу.

Крім цього, мигдаль – справжнє джерело міді, марганцю і магнію. Ці елементи підвищують опірність організму інфекціям, захищають від анемії, гіпоксії, а також запобігають дегенеративним захворювання суглобів та кісток. А завдяки вмісту калію в горіхах регулюється водний і електролітний баланс організму.

Мало хто знає, що мигдаль також сприяє процесу схуднення. Він забезпечує організм цінними дозами клітковини, яка дає відчуття ситості, знижуючи апетит. Тим самим, протягом дня ми вживаємо менше калорій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, в чому користь і шкода мигдалю для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!