Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який вид чаю визнали найбільш корисним для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Який вид чаю визнали найбільш корисним для здоров'я

Цей чай має дюжину корисних властивостей

28 жовтня 2019, 12:20 comments18328
Поділіться публікацією:
Який вид чаю визнали найбільш корисним для здоров'я

Медики стверджують, що регулярне вживання каркаде позитивно впливає на стан організму. Завдяки своїм дивовижним властивостям цей вид чаю нерідко називають ліками від усіх хвороб.

Чайний напій яскраво-червоного кольору, який виготовляють з квітів суданської троянди користується великою популярністю. Але ми в першу чергу звикли цінувати його за приємний смак і аромат, а ось в Єгипті та інших жарких країнах каркаде вважається мало не панацеєю від усіх недуг.

Крім того, що цей вид чаю чудово втамовує спрагу, в його складі міститься безліч вітамінів і корисних речовин, які необхідні нашому організму. У ньому є калій, кальцій, магній, фосфор, натрій, а також вітаміни групи В, С і РР.

Цей напій називають засобом профілактики від гіпертонії. Каркаде можна вживати, як при підвищеному, так і при зниженому артеріальному тиску, має значення тільки температура. Гарячий чай піднімає тиск, а холодний — знижує.

Крім того, каркаде використовують для запобігання утворення тромбів, поліпшення загального стану організму, кровообігу і зняття загальної втоми, навіть похмілля.

Антиоксиданти, які входять до складу напою, борються з вільними радикалами та призупиняють процес старіння. Ці речовини природним чином видаляють важкі метали і солі з організму.

Серед корисних властивостей каркаде також виділяють: поліпшення роботи кишково-шлункового тракту, профілактика серцево-судинних захворювань, зміцнення імунітету, зниження рівня "шкідливого" холестерину в крові, а також зниження нервової напруги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який чай допомагає запустити процеси схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!