Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Вчені
провели кілька досліджень і прийшли до висновку, що мармелад позитивно
позначається на роботі кишково-шлункового тракту і сприяє виведенню
токсинів з організму.
Експерти
неодноразово вказували на користь натурального мармеладу для здоров'я, адже в
його складі міститься багато вітамінів (А, В, Е, D) і корисних мінералів (кальцій,
фосфор, магній тощо). Останні експерименти вчених довели, що ці
ласощі допомагають очистити організм від шкідливих речовин, токсинів, кислот і шлаків,
тим самим нормалізуючи роботу травної системи.
Крім
цього, вживання в їжу мармеладу знижує рівень "шкідливого" холестерину в
крові, покращує функції печінки, а також роботу підшлункової залози. Але
незважаючи на те, що калорійність продукту не дуже висока, зловживати ним
не варто.
Мармелад
можна назвати корисним тільки в тому випадку, якщо він виготовлений з натурального
соку і екологічно чистих фруктів, без додавання синтетичних барвників, підсилювачів
смаку та інших хімічних речовин.
Раніше
видання "Коментарі" повідомляло, які ласощі можуть захистити від інсульту.
Новини партнерів
Новини