Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Унікальні властивості груші, про які мало хто знає
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальні властивості груші, про які мало хто знає

Груша – джерело вітамінів, корисних речовин та природної енергії

8 листопада 2019, 15:10 comments6777
Поділіться публікацією:
Унікальні властивості груші, про які мало хто знає

Духмяна груша є королевою серед фруктів, тому її варто регулярно включати в свій раціон харчування. Експерти поділилися деякими фактами про корисні властивості цих плодів, які більшість могли раніше не знати.

Вчені довели, що груша є хорошим засобом для підняття настрою. Вона володіє тонізуючим ефектом, який підвищує життєздатність організму, знімає нервову напругу і втому. Тому, якщо ви засумували – з'їжте 1-2 груші і будете знову в формі.

Цей фрукт містить в собі багато поживних речовин, серед яких кальцій, клітковина, залізо, калій, а також вітаміни А, С, Е і групи В. Завдяки їм груша здатна нормалізувати процес травлення, а відвар з гілок грушевого дерева лікує від розладів кишково-шлункового тракту.

Крім цього, ароматні плоди здатні допомогти людям, які страждають аритмією (порушення серцевого ритму), вони заспокоюють нервову систему і сприяють поліпшенню самопочуття. Якщо у вас спостерігаються проблеми з серцем, включайте грушу в свій раціон якомога частіше.

До списку корисних властивостей фрукта включають також зниження температури. Свіжовичавлений сік груші допомагає зняти симптоми лихоманки, тому особливо рекомендується дітям, які відмовляються приймати несмачні ліки.

Груші дуже корисні при проблемах з нирками, їх сік впливає на організм, як легкий сечогінний засіб, тому відмінно очищає органи від токсинів і шлаків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт допомагає сповільнити старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!