Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі харчові звички, які заважають схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі харчові звички, які заважають схуднути

Шкідливі звички негативно впливають на весь організм

15 листопада 2019, 13:20 comments2114
Поділіться публікацією:
Названі харчові звички, які заважають схуднути

Американські дієтологи назвали харчові звички, які заважають схудненню і негативно впливають на стан здоров'я. Про це повідомляє видання Food News.

В першу чергу, фахівці не рекомендують переїдати. Багато людей не контролюють обсяг своїх порцій, особливо, якщо захоплені переглядом телевізора або комп'ютера. Тому дієтологи радять їсти на кухні, в спокійній обстановці, і не просити "добавку". Справа в тому, що протягом дня потрібно їсти часто, але маленькими порціями. В іншому випадку, можна не тільки отримати зайві кілограми, але і проблеми з травленням.

Крім цього, дієтологи радять уникати швидких перекусів, особливо фаст-фудом. Почуття насичення з'являється через 15-20 хвилин після прийому їжі, а якщо ви будете занадто швидко їсти, то отримаєте масу зайвих калорій.

У гонитві за стрункою фігурою, багато хто вдається до різних дієт, але не варто обмежувати свій організм в корисних речовинах і вітамінах. Харчування має бути правильно збалансованим. Навіть, якщо вдасться кілька днів провести на одноманітній дієті, то немає ніяких гарантій, що через пару днів вага не повернеться.

Також фахівці рекомендують приймати їжу в один і той же час, контролювати розмір своїх порцій і якість продуктів. Для того, щоб скинути зайві кілограми потрібна і фізична активність, тому не забувайте про зарядку і піші прогулянки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які трави допоможуть прискорити процес травлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!