Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт знижує рівень солі в організмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт знижує рівень солі в організмі

За допомогою цього продукту можна уникнути багатьох проблем зі здоров'ям

19 листопада 2019, 09:50 comments7831
Поділіться публікацією:
Який продукт знижує рівень солі в організмі

Вчені провели дослідження і прийшли до висновку, що регулярне вживання сиру допоможе людині уникнути проблем з серцем і знизити рівень солі в організмі. Про це повідомляють "Новини Ю".

Для участі в експерименті було запрошено 11 людей, кожен з них повинен був дотримуватися певної дієти протягом 8 днів. Перша дієта включала в себе продукти з низьким вмістом солі (1500 мг на добу) і повне виключення з раціону молочних виробів. Суть другої дієти полягала в тому, щоб вживати їжу з низьким вмістом солі і їсти багато сиру (понад 170 грам на добу). Третя дієта складалася з продуктів, у складі яких багато солі (5500 мг на добу), але при цьому діяла сувора заборона на молочку. І четверта дієта включала в себе продукти з високим вмістом солі і велику кількість сиру.

Після завершення експерименту добровольцям зробили обстеження і перевірили стан серцево-судинної системи. Вчені прийшли до висновку, що функції кровоносних судин порушуються, якщо людина відмовляється від молочних продуктів, але продовжує вживати їжу з високим вмістом солі. При цьому, багато сиру і солі в щоденному раціоні не шкодять організму і здоров'ю в цілому.

Фахівці вважають, що сир допомагає контролювати рівень солі в організмі, тим самим захищаючи його від багатьох захворювань. У ньому міститься багато кальцію, цинку і йоду, а також антиоксидантів, тому його включення в раціон має бути обов'язковим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому небезпека сиру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!