Названо найефективніші "осінні" напої для зміцнення імунітету

Чим вище імунітет людини, тим менше шансів захворіти

В осінньо-зимовий період своєму здоров'ю необхідно приділяти особливу увагу, адже в організмі виникає дефіцит вітамінів, і він стає вразливим до різних захворювань. Для того, щоб уберегти своє і здоров'я своїх близьких, вживайте смачні "осінні" напої.

Укріпити захисні функції імунної системи можна з допомогою імбирного чаю, який володіє безліччю корисних функцій. В першу чергу, імбир є потужним антиоксидантом, тому забезпечує надійний захист організму, очищаючи його від токсинів і паразитів, а також нейтралізуючи вільні радикали. Чай з імбиром позитивно впливає на травну і серцево-судинну системи, тому додавати його в свій раціон необхідно регулярно. Цей напій також підійде для тих, хто восени звик заїдати депресію чимось смачним, імбир здатний пригнічувати апетит, тому дозволить контролювати кількість калорій.

Зігрітися в холодну погоду допоможе настій з шипшини. Він не просто підвищить ваш настрій, але і надійно захистить від простудних захворювань. Справа в тому, що в плодах шипшини міститься багато вітаміну С (в 50 разів більше, ніж у лимоні), який підвищує імунітет і покращує загальне самопочуття.

Не варто забувати і про журавлинний морс, який забезпечить організм корисними речовинами і вітамінами, тим самим зміцнюючи імунітет і забезпечуючи енергію. Цей напій має жарознижувальну і протизапальну дію, тому незамінний в холодну погоду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої допоможуть справитися з головним болем.