Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найефективніші «осінні» напої для зміцнення імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найефективніші «осінні» напої для зміцнення імунітету

Чим вище імунітет людини, тим менше шансів захворіти

20 листопада 2019, 15:35 comments7357
Поділіться публікацією:
Названо найефективніші «осінні» напої для зміцнення імунітету

В осінньо-зимовий період своєму здоров'ю необхідно приділяти особливу увагу, адже в організмі виникає дефіцит вітамінів, і він стає вразливим до різних захворювань. Для того, щоб уберегти своє і здоров'я своїх близьких, вживайте смачні "осінні" напої.

Укріпити захисні функції імунної системи можна з допомогою імбирного чаю, який володіє безліччю корисних функцій. В першу чергу, імбир є потужним антиоксидантом, тому забезпечує надійний захист організму, очищаючи його від токсинів і паразитів, а також нейтралізуючи вільні радикали. Чай з імбиром позитивно впливає на травну і серцево-судинну системи, тому додавати його в свій раціон необхідно регулярно. Цей напій також підійде для тих, хто восени звик заїдати депресію чимось смачним, імбир здатний пригнічувати апетит, тому дозволить контролювати кількість калорій.

Зігрітися в холодну погоду допоможе настій з шипшини. Він не просто підвищить ваш настрій, але і надійно захистить від простудних захворювань. Справа в тому, що в плодах шипшини міститься багато вітаміну С (в 50 разів більше, ніж у лимоні), який підвищує імунітет і покращує загальне самопочуття.

Не варто забувати і про журавлинний морс, який забезпечить організм корисними речовинами і вітамінами, тим самим зміцнюючи імунітет і забезпечуючи енергію. Цей напій має жарознижувальну і протизапальну дію, тому незамінний в холодну погоду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої допоможуть справитися з головним болем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!