Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти допоможуть вивести нікотин з організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти допоможуть вивести нікотин з організму

Нікотин негативно впливає на всі системи організму

21 листопада 2019, 09:50 comments4729
Поділіться публікацією:
Які продукти допоможуть вивести нікотин з організму

Мільйони людей шкодять своєму здоров'ю за допомогою нікотину, не знаючи про те, що навіть після позбавлення від цієї шкідливої звички в організмі залишаються токсини. Але прискорити процес очищення організму від шкідливих речовин можна за допомогою продуктів харчування.

Відомо, що нікотин викликає фізичну і психологічну залежність, тому негативно впливає на всі системи організму. Навіть, якщо ви кинули палити не давно, не варто розраховувати на швидке покращення здоров'я, адже нікотин вражає всі органи і його дія буде про себе нагадувати ще довго.

Позбутися повністю від токсичних речовин можна, і в цьому добре допомагає різноманітний раціон харчування. В першу чергу, варто звернути увагу на цитрусові, адже вони є чемпіонами за змістом вітаміну С. Завдяки йому можна прискорити обмін речовин і оптимізувати кровотік, внаслідок чого кров і легкі швидше очищаються від шкідливих речовин.

Крім цього, нікотин негативно впливає і на шкіру, яка стає сухою і блідою при регулярному вживанні сигарет. Щоб поліпшити стан шкірних покривів і всього організму варто додавати в свій раціон моркву. Вона багата на вітаміни та корисні речовини, які сприяють виведенню шлаків і токсинів з організму, а ще знімають стрес і роздратування.

Також варто частіше вживати страви зі шпинату. У цій зелені міститься велика кількість магнію, заліза, кальцію і фолієвої кислоти, яка позитивно впливає на нервову і м'язову систему людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як нікотин впливає на якість сперми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!