Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Вчені провели нове дослідження, яке підтвердило, що регулярне вживання авокадо здатне запобігти розвитку цукрового діабету. Про це повідомляє видання IsraLand.
У цьому фрукті міститься багато вітамінів і корисних мікроелементів, які сприятливо впливають на функціонування всього організму. До складу плодів авокадо входить калій, фосфор, магній, залізо, вітаміни А, Е і С, а також амінокислоти, які допомагають боротися з вільними радикалами.
Фахівці під час дослідження з'ясували, що з'єднання, яке міститься в плодах цього фрукта здатне пригнічувати клітинні процеси, що призводять до цукрового діабету. Ця речовина всмоктується в кров, але не впливає негативно на роботу печінки і нирок. Авокадо виділяє молекули жиру В, які знижують резистентність до інсуліну. Це допомагає в значній мірі затримати розвиток діабету.
Крім цього, авокадо входить в список продуктів, які потрібно вживати діабетикам, тому що цей фрукт стабілізує хімічний баланс в організмі і підтримує здоров'я серцево-судинної системи.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому авокадо визнали кращим засобом для молодості та краси.
Новини партнерів
Новини