Названо продукти, які здатні замінити пігулки

Не завжди при перших симптомах хвороби потрібно ковтати пігулки

Німецький лікар склав список продуктів, які повинні бути в холодильнику у кожної господині. З цих продуктів виходять не тільки смачні страви, вони служать гідною заміною деяких препаратів. Про це повідомляє видання Med2.

Фахівець рекомендує вживати вівсяні пластівці, адже в них міститься багато антиоксидантів, вітамінів Е і В, а також калій, магній і цинк. Ці корисні речовини здатні регулювати рівень холестерину в крові, а також запобігти проблемам з серцем і судинами. Вівсяні пластівці покращують роботу кишково-шлункового тракту, очищаючи організм від шлаків і токсинів.

Серед продуктів, що володіють лікувальними властивостями, виділяють мед та імбир. Вони добре допомагають при простудних захворюваннях, зокрема бронхіті. Також ці продукти покращують циркуляцію крові, знімають спазми і позитивно діють на роботу травної системи.

У раціон харчування також регулярно потрібно включати капусту, яка стимулює метаболічні процеси, очищає організм від шкідливих речовин, а також містить антиоксиданти, що запобігають розвитку онкологічних захворювань.

Крім цього, лікар радить хоча б раз на тиждень вживати варену картоплю, особливо людям, які страждають проблемами жовчовивідних шляхів. Картопля містить багато корисних речовин і вітамінів, тому зменшує рівень "шкідливого" холестерину, а також прискорює процеси травлення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт може стати "ліками" від інсульту.