Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Напої, якими можна вранці замінити каву
commentss НОВИНИ Всі новини

Напої, якими можна вранці замінити каву

Ці напої додадуть вам енергії

8 січня 2020, 09:40 comments3258
Поділіться публікацією:
Напої, якими можна вранці замінити каву

Складно уявити ранок без чашечки ароматної і підбадьорливої кави. Але вчені неодноразово заявляли про те, що надмірне вживання цього напою негативно впливає на здоров'я. Як бути? Чи існує гідна йому альтернатива?

Експерти виділили напої, які ефективно справляються з сонливістю і покращують самопочуття.

Гарячий шоколад

Це ідеальний напій, щоб зігрітися в холодну погоду і прокинутися після сну. До складу какао входить багато вітамінів і корисних речовин, які підвищують працездатність та покращують настрій. Разом з гарячим шоколадом ваш організм отримає дозу вітамінів А, Е і В, а також калій, магній, фосфор і залізо.

Зелений чай

Замінити каву вранці можна чашкою зеленого чаю, який містить цінні вітаміни і мікроелементи, зокрема кофеїн. Цей напій допоможе побороти сонливість, а завдяки високому вмісту вітаміну С, ще й вбереже організм від вірусних захворювань. Також зелений чай підвищує працездатність, позитивно впливає на серцево-судинну систему і покращує травлення.

Фреші

Безперечну користь для здоров'я принесе сік зі свіжих фруктів. Цей напій вранці допоможе "струсити" організм і підвищить його активність. У ньому міститься багато корисних речовин і вітамінів, які необхідні для заряду бадьорості на цілий день.

Імбирний чай

Це ще одна гідна альтернатива каві. Імбирний чай з додаванням меду та лимону допоможе не тільки прокинутися вранці, але і захистить організм від простудних захворювань. Цей напій дуже корисний, адже з його допомогою поліпшується травлення, виводяться токсини, а також зміцнюється серцевий м'яз і судини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які напої допоможуть ефективно справитися з головним болем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!