Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому не варто додавати в чай молоко
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто додавати в чай молоко

Чай і молоко володіють антиоксидантною властивістю

13 січня 2020, 09:30 comments3606
Поділіться публікацією:
Чому не варто додавати в чай молоко

Американські вчені провели дослідження і з'ясували, що чай в поєднанні з молоком може призвести до проблем зі здоров'ям. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Відомо, що молоко – дуже цінний і корисний продукт, який містить вітаміни A, D, Е, К і групи В, він допомагає зміцнити імунітет і серцево-судинну систему. Але при взаємодії з речовиною теафлавіном, яка міститься в чорному чаї, цей напій втрачає свої корисні властивості. Результати дослідження показали, що регулярне додавання молочного білка в чай може призвести до сечокам'яної хвороби.

Фахівці рекомендують вживати ці два напої окремо, тоді вони будуть приносити користь організму, адже вони містять велику кількістю цінних вітамінів і мікроелементів. Окремо ці напої позитивно впливають на імунну систему, травлення, а антиоксиданти, які входять в їх склад запобігають старінню клітин і появі пухлин. Але всі ці властивості нейтралізуються, якщо їх змішати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисний для здоров'я японський чай матчу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!