Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
У холодну зимову погоду наш організм особливо потребує великої кількості вітамінів і корисних речовин. Поповнити їх запас і зміцнити імунну систему допоможуть груші, саме тому, вони постійно повинні бути у раціоні.
Багатий склад
В першу чергу, груша – джерело цінних волокон і вітамінів, які необхідні організму для правильного функціонування. У цьому фрукті міститься вітаміни А, В1, В2, В6, З, С, РР, а також мінеральні речовини: калій, залізо, кальцій, мідь, цинк і йод.
Користь для роботи мозку
Фахівці стверджують, що груша є хорошою альтернативою каві, тому що позбавляє від сонливості і підвищує працездатність. Кілька плодів свіжого фрукта позитивно впливають на роботу мозку.
Бореться з інфекціями
Завдяки своєму цінному складу, груша допомагає підсилити захисні функції імунітету, запобігаючи розвитку вірусних інфекцій. Цей фрукт містить вітамін С, необхідний для лікування простудних захворювань, тому грушу варто включати в свій раціон як для профілактики, так і під час боротьби з недугом.
Спалює жири
Плоди цього фрукта ефективно виводять з організму токсини і шлаги, а також допомагають нормалізувати роботу травної системи. За сезон бажано з'їдати близько двох кілограмів груш, при чому в будь-якому вигляді — свіжому, сушеному, запеченому і в'яленому.
Від втоми
Груші варто вживати при запамороченні, втомі та порушенні обміну речовин. Багата залізом, цинком і кальцієм груша повертає сили і помітно збадьорює.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про унікальні властивості груші.
Новини партнерів
Новини