Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі продукти, які краще не їсти під час авіаперельоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі продукти, які краще не їсти під час авіаперельоту

Під час подорожей літаком стюарди не рекомендують їсти часник, рибу і ковбасні вироби

11 лютого 2020, 20:51 comments2061
Поділіться публікацією:
Названі продукти, які краще не їсти під час авіаперельоту

Член Асоціації бортпровідників Шані Перальта закликала пасажирів авіарейсів НЕ проносити на борт літака їжу, яка створює дискомфорт сильним запахом. Про це пише The Sun.

Так, за словами бортпровідниці, сильне роздратування для інших пасажирів може стати перекус одну людину в салоні з бутербродів з ковбасою, риби або часнику. Також Перальта переконливо просить не їсти під час польоту супи або насіння, які можуть забруднити салон або особисті речі сусіда.

Якщо ж ви пронесли з собою напої в упакованих пляшках, то краще дочекатися стюардів, які допоможуть їх відкрити, знижуючи ризик комусь перешкодити, розлив рідину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що компанія "Міжнародні авіалінії України" внесли корективи для перевезення тварин і тепер норма домашнього вихованця для знаходження в салоні з господарем становить 10 кілограмів.

"Багато хто з нас в" МАУ "мають домашнього улюбленця, деякі навіть не одного. Тому ми дуже добре розуміємо, наскільки критичними можуть бути навіть зайві 500 грамів. Відповідно, щоб перед польотом нашим пасажирам не доводилося садити "пухнастиків" на дієту або ламати голову над тим, як полегшити вагу контейнера, ми додали 2 кг до максимально дозволеної норми, що діє в більшості авіаперевізників ", — пояснила адміністрація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!