Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо кращі продукти для омолодження організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо кращі продукти для омолодження організму

Ці продукти здатні сповільнити процес старіння

13 лютого 2020, 09:45 comments11500
Поділіться публікацією:
Названо кращі продукти для омолодження організму

Правильне і здорове харчування позитивно впливає не тільки на всі системи організму, але і відбивається на стані нашого зовнішнього вигляду. Експерти назвали продукти, які допомагають відстрочити старіння.

Лісові ягоди

У раціон харчування необхідно регулярно додавати лісові ягоди, які не тільки дуже смачні, але і дуже корисні. В них міститься велика кількість вітамінів та поживних речовин, а також антиоксидантів, які уповільнюють процес старіння клітин і запобігають розвитку онкологічних захворювань. Приміром, у чорниці є багато колагену — "будівельного матеріалу" всіх сполучних тканин в організмі. А от полуниця багата на вітамін С і флавоноїди, які захищають від ракових клітин.

Овочі та фрукти з високим вмістом води

Ці продукти є джерелом цінних мікроелементів і вітамінів, тому овочі та фрукти займають в раціоні почесне місце. Для омолодження організму потрібно більше вживати огірків, селери, кавуна — вони добре зволожують шкіру і покращують її пружність.

Шпинат

До складу цієї рослини входить фолієва кислота, залізо, вітаміни групи В, які збільшують кількість еритроцитів в крові. Шпинат ще покращує роботу травної системи і допомагає ефективно очистити організм від шлаків.

Морква

Про цінні властивості цього овоча відомо всім, адже саме в моркві міститься багато бета-каротину, який необхідний для правильної роботи організму. Морква також містить потужні антиоксиданти, які допомагають сповільнити процес передчасного старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!