Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яка риба найкорисніша для організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка риба найкорисніша для організму

Риба обов'язково повинна бути в раціоні людини

19 лютого 2020, 09:35 comments11930
Поділіться публікацією:
Яка риба найкорисніша для організму

У рибі міститься багато цінних вітамінів і корисних речовин, які важливі для нашого організму. Але їх кількість відрізняється і залежить від виду риби. Які сорти необхідно додавати в свій раціон?

Тунець

Ця риба є рекордсменом серед морепродуктів за вмістом корисних омега-3 жирних кислот. М'ясо тунця низькокалорійне і містить велику кількість вітаміну В6 а також вітаміни А, Е і D.

Тріска

Регулярне вживання тріски корисно для серця. Магній натрій і калій, які присутні у складі цієї риби, чудово проводять профілактику захворювань, зміцнюють серцевий м'яз.

Лосось

М'ясо цієї риби містить величезну кількість поживного білка і легкопереварюваного жиру. Не секрет, що один з найкорисніших компонентів у складі лососини — поліненасичена жирна кислота омега-3. Завдяки цьому, користь лосося полягає в здатності протистояти запальним процесам в організмі людини.

Камбала

Це одна з найкорисніших білих риб. Камбала містить широкий спектр вітамінів у своєму складі. Так, на допомогу нормальному обміну речовин у ній містяться основні вітаміни групи В, для профілактики проблем із зором — камбала "пропонує" вітамін А і рибофлавін.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експорт української мороженої риби досяг 500 тис. доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!