Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
У рибі міститься багато цінних вітамінів і корисних речовин, які важливі для нашого організму. Але їх кількість відрізняється і залежить від виду риби. Які сорти необхідно додавати в свій раціон?
Тунець
Ця риба є рекордсменом серед морепродуктів за вмістом корисних омега-3 жирних кислот. М'ясо тунця низькокалорійне і містить велику кількість вітаміну В6 а також вітаміни А, Е і D.
Тріска
Регулярне вживання тріски корисно для серця. Магній натрій і калій, які присутні у складі цієї риби, чудово проводять профілактику захворювань, зміцнюють серцевий м'яз.
Лосось
М'ясо цієї риби містить величезну кількість поживного білка і легкопереварюваного жиру. Не секрет, що один з найкорисніших компонентів у складі лососини — поліненасичена жирна кислота омега-3. Завдяки цьому, користь лосося полягає в здатності протистояти запальним процесам в організмі людини.
Камбала
Це одна з найкорисніших білих риб. Камбала містить широкий спектр вітамінів у своєму складі. Так, на допомогу нормальному обміну речовин у ній містяться основні вітаміни групи В, для профілактики проблем із зором — камбала "пропонує" вітамін А і рибофлавін.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що експорт української мороженої риби досяг 500 тис. доларів.
Новини партнерів
Новини