Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти допоможуть позбутися головного болю
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти допоможуть позбутися головного болю

Ці продукти варто періодично включати в своє меню

24 лютого 2020, 10:30 comments3091
Поділіться публікацією:
Які продукти допоможуть позбутися головного болю

Головний біль — неприємний симптом, який заважає зосередитися на роботі та інших важливих речах. Щоб вгамувати біль, не обов'язково приймати таблетки, які шкодять організму, можна полегшити стан за допомогою правильного раціону.

Горіхи та насіння

Голова може боліти з різних причин, одна з яких — нестача в організмі магнію. Щоб заповнити його запас вживайте горіхи, зокрема мигдаль і фундук, які багаті цим мікроелементом. Також вгамувати головний біль може насіння кунжуту і насіння гарбуза.

Бобові

Це необхідна частина раціону, яка містить багато клітковини, білка, цінних вітамінів і корисних мінералів. Люди, які страждають головними болями, повинні вживати побільше квасолі, сочевиці та інших продуктів цієї групи.

Банани

До складу цього фрукта входить триптофан — незамінна амінокислота, яка допомагає поліпшити настрій, знімає втому і полегшує напади головного болю.

Авокадо

Про лікувальні властивості авокадо відомо давно. Цей тропічний фрукт містить корисні мікроелементи і омега-3 жирні кислоти, які сприятливо впливають на системи організму. При дефіциті цих кислот можуть турбувати головні болі.

Картопля

Цей популярний і бюджетний овоч також допомагає поліпшити самопочуття. У складі картоплі є калій, який знімає спазми і напади головного болю. Для збереження властивостей цього овоча, його слід вживати запеченим або звареним в мундирі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли, які напої допоможуть від головного болю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!