Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Не тільки йогурт: 5 продуктів, багатих пробіотиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки йогурт: 5 продуктів, багатих пробіотиками

Дізнайтеся, з яких продуктів краще брати пробіотики

27 березня 2020, 11:50 comments3636
Поділіться публікацією:
Не тільки йогурт: 5 продуктів, багатих пробіотиками

Пробіотики дуже потрібні нашому організму, тому що зміцнюють імунітет, покращують роботу травної системи, а також перешкоджають розвитку багатьох захворювань. Є багато препаратів, які містять ці бактерії, але поповнити їх запас можна і за допомогою звичайних продуктів.

Квашена капуста

Цей продукт містить багато корисних вітамінів і речовин, у тому числі і пробіотики. Вони всмоктуються в нижньому відділі кишечнику, на відміну від штучних, які гинуть від шлункового соку. Квашена капуста також стимулює обмін речовин і підвищує імунітет.

Соління

Додавайте в раціон побільше солоних огірків і помідорів, адже вони є хорошим джерелом корисних бактерій. Але важливо, щоб в розсолі укус був відсутній — він вбиває живі мікроорганізми.

Соєві продукти

Періодично балуйте себе стравами японської кухні, адже в ній багато соєвих продуктів, які містять пробіотики. Так, частіше вживайте сир тофу, соєве масло і соус.

Кисломолочні продукти

Багато хто знає, що корисні мікроорганізми можна отримати з кисломолочних продуктів, наприклад, в кефірі їх міститься більше 10 видів. Також радуйте свій шлунок натуральним йогуртом (без шкідливих добавок) і сиром.

Чайний гриб

Настій чайного гриба давно застосовується для лікування багатьох захворювань. Цей напій містить корисні бактерії, які підтримують здоров'я кишечника, сечового міхура, а також нирок і печінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з організмом, якщо відмовитися від молочних продуктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Константин

17 грудня 2021, 11:35

Страдал месяц от дисбактериоза каишечника. В этот раз терапевт прописала очень эффективный пробиотик Биолакт Форте, в инструкции сказано ,что там 6,5 млрд полезных бактерией. В отличае от остальных пробиотиков Биолакт Форте помогает сразу, очень быстро наладил микрофлору кишечника.Как по мне,то я укрепил органзм с помощью полезных бактерий очень быстро. Хорошее инновационное средство

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!