Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому треба з'їдати щіпку кориці щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому треба з'їдати щіпку кориці щодня

Кориця володіє протизапальними властивостями

1 квітня 2020, 03:25 comments3461
Поділіться публікацією:
Чому треба з'їдати щіпку кориці щодня

Американські дослідники рекомендують частіше додавати в свій раціон корицю, адже вона не тільки надає стравам насичений смак і аромат, але і володіє цілим рядом корисних для організму властивостей. Про це повідомляє видання 7mednews.

Експерти провели експеримент на лабораторних гризунах, яких попередньо розділили на дві групи. Першу протягом трьох місяців годували корицею, а другій спецію не давали. Результати дослідження показали, що у тварин, які вживали приправу, число протизапальних маркерів, які захищають клітини від стресу, стало набагато більше.

Вчені пояснили, що кориця крім того, що допомагає скинути зайву вагу, так ще і знижує ризик розвитку проблем серцево-судинної системи, викликаних неправильним харчуванням.

Завдяки циннамальдегіду, эвгенолу і борнеолу у складі, кориця корисна і тим, що протидіє багатьом небезпечним хворобам. У їх числі бактеріальні інфекції, золотистий стафілокок, грибкові ураження.

Також цю спецію можна вживати людям,які страждають цукровим діабетом. Доведено, що кориця ефективно знижує рівень цукру в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як кориця впливає на мозок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!