Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи розповіли, за що так люблять, але лають чіпси
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи розповіли, за що так люблять, але лають чіпси

Незважаючи на високу затребуваність чіпсів як серед дітей, так і дорослих, вони залишаються найбільш шкідливим і навіть небезпечним продуктом для всіх органів травлення

3 квітня 2020, 04:16 comments2703
Поділіться публікацією:
Дієтологи розповіли, за що так люблять, але лають чіпси

Дієтологи західного журналу Health Affairs назвали всі причини, за якими картопляні чіпси, повз яких важко пройти в супермаркеті, нам загрожують не тільки набором зайвої ваги, але і серйозними захворюваннями організму.

"Смажена картопля — один з основних продуктів, які найбільш тісно пов'язані з збільшенням ваги. Пакет чіпсів — одна з найгірших речей, які ми дозволяємо себе, коли намагаємося скинути вагу ", — стверджують фахівці.

Як зазначають дієтологи, шкідливість чіпсів полягає в тому, що вони володіють великою кількістю калорій при низькій живильній цінності. Насичення після вживання смаженої картоплі проходить дуже швидко і людину знову наздоганяє відчуття голоду.

"У чіпсах мало вітамінів і мінералів, вони затримують воду і відкладення жиру на животі", — зазначено в науковому матеріалі.

Більш того, в картопляних чіпсах з магазину було виявлено високий вміст натрію. При їх частому вживанні ця речовина підвищує артеріальний тиск, а це може спровокувати інсульт або серцеві напади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" вже повідомляв, що чіпси входять в список продуктів, які не варто вживати, якщо ви плануєте довше пожити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!