Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який суп повинен бути в меню кожної родини
commentss НОВИНИ Всі новини

Який суп повинен бути в меню кожної родини

Супи повинні бути присутніми в раціоні 2-3 рази в тиждень

25 квітня 2020, 11:40 comments23288
Поділіться публікацією:
Який суп повинен бути в меню кожної родини

Перші страви — це основа здорового харчування. У раціоні повинні регулярно з'являтися ситні і смачні супчики, адже вони насичують організм вітамінами і корисними речовинами, які сприятливо впливають на травлення. Особливу увагу варто приділити щавелевому супу.

Відомо, що щавель — багате джерело вітамінів А, С, групи В і мікроелементів, таких як залізо, мідь, цинк, калій, магній і натрій. Сам по собі він є відмінним продуктом для профілактики анемії, нервових розладів, стрибків тиску і появи бляшок у судинах.

Щавель відмінно впливає на травну систему і може допомогти людям, бажаючим отримати ідеальну фігуру. Але все ж цей продукт містить щавелеву кислоту, тому краще вживати його в складі супу і з додаванням молочних продуктів (наприклад, сметани) для отримання максимальної користі.

Але, певним категоріям людей ця вітамінна бомба протипоказана. Лікарі не радять вживати щавелеві супи вагітним, людям з виразками, гастритом, підвищеною кислотністю і порушеннями водно-сольового обміну, сечокам'яною хворобою, остеопорозом. Також всім іншим настійно рекомендують варити супи тільки з молодих листочків, в яких помірна концентрація щавлевої кислоти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому грибний суп дуже корисний для гіпертоніків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!