Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Терміново в раціон: три супер-продукти для здорового харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Терміново в раціон: три супер-продукти для здорового харчування

Ці продукти зроблять раціон не тільки смачним, але і корисним

6 травня 2020, 09:20 comments3076
Поділіться публікацією:
Терміново в раціон: три супер-продукти для здорового харчування

Одним з головних елементів здорового способу життя є правильне харчування. Складно сформувати раціон без шкідливих продуктів, адже важливо враховувати навіть дрібні деталі. Спробуйте ввести у своє меню супер-продукти, які служать хорошою альтернативою звичним інгредієнтам, і допоможуть зробити раціон більш цікавим і корисним.

Кокосове масло

Помірне застосування кокосового масла в їжу з іншими продуктами — найкорисніше, що можна зробити для організму. Його можна використовувати в якості заправки для салатів або основи для соусів до гарячих страв. В кокосовому маслі зберігається максимум корисних речовин, оскільки його отримують, в основному, холодним методом пресування. При термічній обробці кокосове масло не виділяє канцерогенів, а значить, на ньому можна обсмажувати продукти, не побоюючись за своє здоров'я.

Фініковий цукор

Любителі натуральних продуктів вже давно оцінили фініковий цукор по достоїнству. Фініки самі по собі — ідеальна альтернатива білому шкідливому цукру, і використовувати їх в якості нешкідливого підсолоджувача для своїх страв — оптимальний для здоров'я і фігури варіант. Додавайте його в напої, випічку, сир і смузі.

Лляне насіння

Насіння льону — ще один продукт, який не так давно став шалено популярним. Цей суперфуд рекомендують їсти просто так: пара ложок подрібненого насіння раз в день забезпечать ваш організм найважливішими вітамінами і незамінними мікроелементами, антиоксидантами, білком, омега-3 жирними кислотами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які суперфуди допомагають очистити організм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!