Смачні та легкі закуски, які замінять вечерю

Ці закуски багаті на вітаміни і цінні речовини

Вечеря, так як обід і сніданок вважається важливим прийомом їжі, який не можна пропускати. Але ввечері краще віддати перевагу легким стравам, які не будуть перевантажувати травну систему. Можна швидко приготувати кілька закусок, які забезпечать організм корисними речовинами і вгамують голод.

Грецький йогурт

Замість звичайного йогурту з різними добавками і підсилювачами смаку, купуйте грецький йогурт, в якому міститься багато кальцію, калію та інших корисних для організму речовин. Додайте до йогурту ягід, горіхів і сухофруктів та отримайте легку, але ситну вечерю.

Хумус

Це порятунок для тих, кому вічно ніколи готувати. Складається з нуту, оливкового масла і часнику, він багатий рослинним білком, вітамінами, мінералами і омега-3 жирними кислотами. Доповніть блюдо свіжими овочами, наприклад, морквою і огірком.

Моцарелла і помідори

Свіжі помідори і сир моцарелла порадують ваш організм і наситять його вітаміном С, клітковиною, калієм і антиоксидантами, які сприятливо впливають на наше здоров'я. Таке поєднання продуктів принесе користь і втамовує апетит.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому алкогольні напої не можна закушувати шоколадом.