Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукт, який більше за інших корисний для серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукт, який більше за інших корисний для серця

Цей фрукт містить велику кількість антиоксидантів

16 травня 2020, 10:35 comments2779
Поділіться публікацією:
Названо продукт, який більше за інших корисний для серця

Про користь авокадо відомо давно, адже цей продукт володіє великою кількістю корисних властивостей. Експерти не раз говорили про те, що авокадо необхідно регулярно включати в раціон, адже крім поліпшення травлення і стану нервової системи, він сприятливо позначається на роботі серця.

Експерти з'ясували, що авокадо багатий на вітаміни А, Е, С, В1, В2, В6, а також кальцій, калій, клітковину, фосфор і фолієву кислоту. Завдяки такому складу цей фрукт здатний нормалізувати тиск і поліпшити стан нервової системи. А через високий вміст ненасичених жирів авокадо допомагає зміцнити роботу серця і судин, стабілізуючи рівень ліпідів у крові. Ці речовини змушують серцевий м'яз працювати більш ефективно.

Крім цього, вітамін В6 і фолієва кислота допомагають нормалізувати рівень гомоцистеїну — амінокислоти з плазми крові, високий рівень якої в організмі активує процеси тромбоутворення, підвищуючи ризик серцево-судинних захворювань.

Результати одного дослідження показали, що у людей, які постійно вживають авокадо, знижувався рівень "поганого" холестерину і збільшувався рівень "корисного". Завдяки цим властивостям можна з упевненістю сказати, що вживання авокадо – відмінний спосіб профілактики серцевих захворювань та інфаркту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому жінкам корисно вживати авокадо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!