Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, які допоможуть прокинутися з ранку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, які допоможуть прокинутися з ранку

Швидко прокинутися і бути в тонусі допоможуть найпростіші продукти

27 травня 2020, 09:10 comments2273
Поділіться публікацією:
П'ять продуктів, які допоможуть прокинутися з ранку

Вставати вранці з тепленького ліжка буває дуже складно. Не вистачає ні сил, ні енергії, ні бажання. Але підбадьоритися і підвищити тонус організму можна за допомогою звичайних продуктів. Ні, кава в цей список не входить. Які продукти допоможуть вам прокинутися з ранку?

Цикорій

Якщо ви хочете отримати заряд сил та енергії, тоді цикорій вам у цьому допоможе. Він є гарною альтернативою кави, але тільки кофеїну в його складі немає. Цикорій володіє багатьма корисними властивостями, зокрема зміцнює імунітет.

Темний шоколад

Допомогти організму прокинутися може шоколад. Ця солодкість має багатий вітамінний склад, тому ефективно стимулює роботу мозку, знижує рівень стресу і підвищує настрій.

Зелений чай з лимоном

Ще однією альтернативою кави виступає зелений чай. Експерти з'ясували, що цей напій швидше додає сил організму, а також налаштовує його на робочий лад. Вся справа в тому, що в зеленому чаї міститься кофеїн, який у поєднанні з антиоксидантами і лимоном відмінно піднімає настрій в ранні години і покращує самопочуття.

Цитруси

Вітамін С, який у великій кількості міститься в цитрусових (апельсин, грейпфрут, мандарині), швидко приводить організм в тонус і стимулює мозкову активність. З цих фруктів вранці можна приготувати смачний фреш, соки або просто додати шматочки цитрусових в сніданок.

Яблука

Ці смачні фрукти багаті бором, який пробуджує активність організму і підвищує пильність, загострює увагу і гостроту зору. Але не можна вживати яблука на голодний шлунок, краще перекусіть ними після сніданку або з'їжте після склянки звичайної питної води.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти дуже корисні для фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!