ТОП-5 народних засобів для лікування головного болю

Почуття болю завжди приносить людині дискомфорт

Більшість з народних способів полегшення симптомів мігрені базуються на використанні різних цілющих трав і спецій, що дозволяють знизити інтенсивність болю.

Імбир

Корінь імбиру є одним з кращих інгредієнтів для усунення симптомів мігрені в домашніх умовах. Ефективність імбиру криється в тому, що він блокує простагландини, тим самим знижуючи інтенсивність головного болю.

Оптимальним варіантом використання імбиру для позбавлення від мігрені в домашніх умовах є готування імбирного чаю. Вам необхідно очистити імбирний корінь, і нарізати його на дрібні шматочки. Додайте нарізаний імбир в киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом приблизно 10 хвилин.

Ромашка

Ромашка має заспокійливу і протизапальну дію, що робить її неймовірно ефективним народним засобом для боротьби з мігренню.

Чай з ромашки – найбільш ефективний спосіб використання всіх її цілющих властивостей. Додайте дві ложки аптечної ромашки на склянку води, і варіть суміш на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Яблучний оцет

Яблучний оцет активно використовується для контролю рівня цукру в крові, зниження ваги, а також для відвернення і зниження інтенсивності головного болю та мігрені.

Просто візьміть склянку води і додайте в нього дві столові ложки яблучного оцту. Випийте отриману суміш, щоб знизити інтенсивність головного болю.

Лавандова олія

Лавандова олія має дуже приємний запах, і, крім того, ви можете використовувати її в якості ефективного засобу для боротьби з мігренню в домашніх умовах. Розчиніть чайну ложку лавандового масла в трьох чашках киплячої води, і робіть інгаляції протягом 15 хвилин.

Дівоча трава (піретрум)

Дівоча трава або піретрум активно використовується для боротьби з мігренню протягом декількох десятиліть. Листя дівочої трави краще всього використовувати для приготування чаю, додаючи їх у киплячу воду. Після приготування чаю ви можете додати трохи меду, щоб нейтралізувати природну гіркоту дівочої трави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як за допомогою народних засобів вилікувати печію.