Головна Новини Здоров'я народна медицина ТОП-5 народних засобів для лікування головного болю
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 народних засобів для лікування головного болю

Почуття болю завжди приносить людині дискомфорт

14 серпня 2019, 12:15 comments2747
Поділіться публікацією:
ТОП-5 народних засобів для лікування головного болю

Більшість з народних способів полегшення симптомів мігрені базуються на використанні різних цілющих трав і спецій, що дозволяють знизити інтенсивність болю.

Імбир

Корінь імбиру є одним з кращих інгредієнтів для усунення симптомів мігрені в домашніх умовах. Ефективність імбиру криється в тому, що він блокує простагландини, тим самим знижуючи інтенсивність головного болю.

Оптимальним варіантом використання імбиру для позбавлення від мігрені в домашніх умовах є готування імбирного чаю. Вам необхідно очистити імбирний корінь, і нарізати його на дрібні шматочки. Додайте нарізаний імбир в киплячу воду і варіть на повільному вогні протягом приблизно 10 хвилин.

Ромашка

Ромашка має заспокійливу і протизапальну дію, що робить її неймовірно ефективним народним засобом для боротьби з мігренню.

Чай з ромашки – найбільш ефективний спосіб використання всіх її цілющих властивостей. Додайте дві ложки аптечної ромашки на склянку води, і варіть суміш на повільному вогні протягом 5 хвилин.

Яблучний оцет

Яблучний оцет активно використовується для контролю рівня цукру в крові, зниження ваги, а також для відвернення і зниження інтенсивності головного болю та мігрені.

Просто візьміть склянку води і додайте в нього дві столові ложки яблучного оцту. Випийте отриману суміш, щоб знизити інтенсивність головного болю.

Лавандова олія

Лавандова олія має дуже приємний запах, і, крім того, ви можете використовувати її в якості ефективного засобу для боротьби з мігренню в домашніх умовах. Розчиніть чайну ложку лавандового масла в трьох чашках киплячої води, і робіть інгаляції протягом 15 хвилин.

Дівоча трава (піретрум)

Дівоча трава або піретрум активно використовується для боротьби з мігренню протягом декількох десятиліть. Листя дівочої трави краще всього використовувати для приготування чаю, додаючи їх у киплячу воду. Після приготування чаю ви можете додати трохи меду, щоб нейтралізувати природну гіркоту дівочої трави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як за допомогою народних засобів вилікувати печію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!