Головна Новини Здоров'я народна медицина Лікуємо нежить: ефективні народні засоби
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікуємо нежить: ефективні народні засоби

Вилікувати нежить можна і без застосування лікарських препаратів

3 вересня 2019, 15:10 comments2863
Поділіться публікацією:
Лікуємо нежить: ефективні народні засоби

Як не крути, за один день вирішити проблему нежиті та закладеності носа неможливо. Обов'язково потрібно курс терапії, або варіанти лікування нежиті народними засобами.

Сік алое. Ефективний засіб, який допоможе не опинитися в заручниках у нежиті. В склад соку алое входить величезна кількість корисних мінералів – калій, цинк, залізо, кальцій, мідь, вітаміни А, В1, В2, В6, В12, С і Е, а також фолієва кислота і ніацин. Щобільше, все це різноманіття корисних речовин можна запросто отримати, виростивши алое у себе на підвіконні.

Масло обліпихи (не ефірне). У чистому вигляді підігріте масло обліпихи закапувати в кожну ніздрю по 2-3 краплі шість разів на день. Для більш м'якого впливу на слизову носа його розбавляють оливковою або соняшниковою олією у співвідношенні 1:4, застосовують розчин 4 рази на день по 2 краплі в кожну ніздрю.

Сіль. Найнеприємніше в нежиті – це коли через набряк слизової стає важко дихати. І тоді ми терміново намагаємося знайти в будинку судинозвужувальні препарати, які, як на зло, закінчилися. В такому випадку можна зняти набряк і за допомогою солі. Для цього розведіть 1/2 ч. л на 100 мл теплої води. Отриманим розчином змочіть тампон і по черзі вставте його в кожну ніздрю.

Цибуля. В домашніх умовах можна самостійно приготувати краплі від нежиті, наприклад, з цибулі. Потрібно потушкувати дрібно нарізану цибулю до утворення соку. В цибульний сік необхідно додати трохи соняшникової олії, а потім настоювати 12 годин. Після цього ваші краплі готові. Досить 1-2 крапель кілька разів на день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на які захворювання вказує нежить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!