Головна Новини Здоров'я народна медицина Як нормалізувати роботу кишечника: знайдено новий спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як нормалізувати роботу кишечника: знайдено новий спосіб

Користь кишечнику принесе звичайний напій

7 листопада 2019, 09:55 comments11648
Поділіться публікацією:
Як нормалізувати роботу кишечника: знайдено новий спосіб

Багато людей скаржаться на проблеми з кишково-шлунковим трактом, тому часто вдаються до застосування лікарських препаратів. Проте, вчені довели, що нормалізувати роботу травної системи можна і з допомогою козячого молока.

Фахівці зробили такі висновки після дослідження, метою якого став пошук продукту, здатного захистити кишечник від запальних процесів і різних захворювань. Як відомо, цей орган людини постійно атакують бактерії та шкідливі речовини, тому йому потрібен ефективний щит.

Британські вчені з'ясували, що козяче молоко містить багато поживних речовин і вітамінів, які дозволяють оновлювати і очищати кишечник від токсинів. У складі цього продукту міститься кальцій, фосфор, магній, цинк і залізо, а також вітаміни А, В і D. Завдяки високому вмісту пребіотиків-олігосахаридів у молоці, мікрофлора кишечника поповнюється новими здоровими бактеріями, які пригнічують патогенне середовище.

Крім цього, козяче молоко рекомендують вживати маленьких дітей, його прирівнюють до природної заміни грудному жіночому молоку.

Завдяки цьому продукту також можна знизити рівень "поганого" холестерину в крові, покращити роботу печінки і зміцнити імунну систему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від якої хвороби вилікує соєве молоко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Яна

27 січня 2023, 22:45

Ох, у мене такі проблеми зазвичай бувають після прийому антибіотиків. Тепер розумнішою стала і щоразу, щоб уникнути проблем з кишечником, приймаю Актив Дора Дуо. Мені він найкраще допомагає відновити мікрофлору у кишечнику.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!