Головна Новини Здоров'я народна медицина Медики визначили продукт, який продовжує молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили продукт, який продовжує молодість

З грецької мови цей продукт перекладається як «король»

31 січня 2020, 13:40 comments2717
Поділіться публікацією:
Медики визначили продукт, який продовжує молодість

Лікарі повідомляють, що базилік – це не тільки популярна приправа до страв, але й лікарська рослина, що володіє корисними для здоров'я властивостями. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Фахівці розповіли, чому цю трав'янисту рослину необхідно регулярно додавати в свій раціон харчування. Отже, базилік ефективно допомагає скинути зайві кілограми, тому що контролює апетит і насичує організм цінними вітамінами. Також у складі базиліка є потужні антиоксиданти, які сприятливо впливають на нервову систему, знімаючи стрес і нервову напругу. А калій, який входить до складу рослини ще і знижує показники артеріального тиску.

Крім цього, базилік – хороший засіб від нападів головного болю, адже він діє на організм як м'язовий релаксант. Достатньо випити чай з листя базиліку або просто пожувати їх під час мігрені.

Індійські медики вважають цю рослину кращим засобом для продовження молодості. А вся справа в його багатому складі, зокрема вітамінах А, С, а також фітонутрієнтах і антиоксидантах, які борються з вільними радикалами, захищаючи клітини від передчасного старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, яка приправа допоможе зберегти молодість і пружність шкіри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!