Головна Новини Здоров'я народна медицина Паніка – стоп: 5 смачних заспокійливих напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Паніка – стоп: 5 смачних заспокійливих напоїв

Ці напої доступні і безпечні для організму

18 березня 2020, 10:50 comments3139
Поділіться публікацією:
Паніка – стоп: 5 смачних заспокійливих напоїв

Сучасний ритм життя призводить до численних стресів, особливо на тлі паніки навколо поширення коронавіруса. Але не піддавайтеся страху і тривозі, спробуйте розслабитися і відволіктися від негативних думок за допомогою смачних напоїв.

Ромашковий чай

Цей напій часто використовують як седативний засіб для ефективного полегшення симптомів хронічної тривоги і стресу, включаючи істерію, нічні кошмари, безсоння і різні проблеми з травленням. Якщо ви додасте в ромашковий чай 1-2 ложечки меду, то вийде ще й хороший противірусний засіб.

Чай

І зелений, і чорний чай також можуть заспокоїти нервову систему. У їх складі є активні речовини, які знижують в організмі рівень кортизолу (гормону стресу). Заваріть собі на ніч чай і випийте невеликими ковтками — він допоможе розслабитися.

Вишневий сік

Натуральний сік з вишні діє як заспокійливий засіб. І все завдяки його унікальному складу, адже в цьому напої міститься багато вітамінів і корисних речовин, включаючи магній, йод, залізо, які допомагають впоратися з безсонням. Також вишневий сік підвищує захисні функції імунітету.

Настій з м'яти

Якщо вас мучить дратівливість, нервозність, тривога — випийте м'ятний настій, який позитивно позначається на роботі нервової системи. Для цього візьміть 1-2 столові ложки сушеної м'яти і залийте окропом на півгодини.

Тепле молоко

Заспокоїтися і вгамувати паніку допоможе тепле молоко. До його складу входить кальцій, фосфор, магній і безліч вітамінів, які знімають стрес і нервову напругу. Найкраще випивати склянку молока на ніч, тоді зможете скоріше заснути.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як за 5 хвилин ефективно заспокоїти нерви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!