Головна Новини Здоров'я народна медицина Лікувальні трави, які допоможуть зняти біль у горлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікувальні трави, які допоможуть зняти біль у горлі

Від болю в горлі не застрахований ніхто

20 березня 2020, 11:50 comments2508
Поділіться публікацією:
Лікувальні трави, які допоможуть зняти біль у горлі

Біль в горлі з тих неприємностей, з якими стикається кожен, особливо в період простудних захворювань. Для того, щоб не допустити погіршення стану і позбутися від інфекції потрібно звернутися до лікаря, але полегшити симптоми можна і за допомогою звичайних лікувальних трав.

Тополя чорна

Найчастіше в натуральній медицині застосовують нерозкриті бруньки чорної тополі. Вони дуже ефективні при застудах, а також пневмонії, ангіні, нежиті і бронхіті, тому що заспокоюють і виводять мокротиння з верхніх дихальних шляхів. Для того, щоб приготувати чай з чорної тополі, візьміть 1 столову ложку бруньок або листя дерева і залийте її склянкою окропу, дайте настоятися 20-30 хвилин. Вживайте два рази в день.

Фенхель

Полегшити біль у горлі допоможе відвар з фенхелю. Візьміть 50 грамів насіння цієї рослини і додайте до нього сухих квітів коров'яку, а потім залийте склянкою червоного вина. Поставте отриману суміш на вогонь і кип'ятіть протягом 2-3 хвилин. Приймайте щодня по 30 мл 2-3 рази.

Фіалка запашна

Очистити дихальні шляхи від мокроти і слизу можна за допомогою фіалки. Візьміть 2 столові ложки цієї рослини і залийте 500 мл окропу, дайте настоятися півтори години. Приймайте щодня по 3-4 рази.

Хрін звичайний

Як тільки відчуєте, що стало дерти горло, візьміть корінь хрону, натріть на тертці, засипте в банку і залийте окропом. Оберніть її рушником. Коли вода охолоне до теплого стану, полощіть горло кілька разів в день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як вилікувати горло за допомогою інгаляції і полоскання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!