Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо одну з найкорисніших ягід для печінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо одну з найкорисніших ягід для печінки

Корисні властивості цієї ягоди практично не мають аналогів

29 квітня 2020, 03:25 comments6958
Поділіться публікацією:
Названо одну з найкорисніших ягід для печінки

У народній медицині ягоди калини (і її кора і гілки) займають почесне місце. Цей продукт допомагає від багатьох хвороб, тому що володіє унікальними корисними властивостями. Калина багата на вітаміни та цінні речовини, які допомагають підтримувати здоров'я всього організму.

Якщо у вас проблеми з печінкою, тоді використовуйте сік калини або відвар з її ягід. Такий напій має жовчогінний ефект і є анальгетиком, він поліпшує склад крові, очищає печінку від токсинів, а також допомагає прибрати камені з сечового і жовчного міхура.

Якщо хочете очистити печінку, тоді використовуйте наступний рецепт. Візьміть ягоди калини і відваріть їх до м'якої консистенції, додайте трохи води, відіжміть і додайте кілька ложок меду. Ретельно перемішайте і приймайте по 2 столові ложки натщесерце і за годину до сну, в теплому вигляді. Курс лікування – 10 днів. Такий засіб корисний для поліпшення здоров'я і усунення появи небажаних симптомів.

Пам'ятайте, що калина допомагає при застуді, захворюваннях серцево-судинної системи, гіпертонії, проблемах зі шлунком і багатьох інших.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисна обліпиха та як її вживати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!