Рубрики
МЕНЮ
Олеся Солдатенко
Лікарі з США назвали небезпеки, які пов’язані з використанням харчових контейнерів, особливо це стосується розігріву в них їжі в мікрохвильовій печі. Про це повідомляє видання The Sun.
Розігрів їжі в мікрохвильовій печі може бути швидким і легким, але дуже небезпечним для організму людини. За словами експертів, необхідно взяти до уваги, що пластикові контейнери часто виготовляються з використанням хімічних речовин, званих бісфенолами, які можуть діяти як естрогени в організмі, потенційно змінюючи строки статевого дозрівання, знижуючи фертильність, сприяючи накопиченню жирових відкладень.
Лікарі попередили батьків і про те, щоб вони не давали своїм чадам їжу з штучними барвниками. Деякі дослідження показали, що у значного числа дітей, які відмовилися від цієї дієти, було менше симптомів СДУГ. У доповіді медиків висловлювалося побоювання, що харчова упаковка з жиро-стійкого паперу та картону часто містить перфторалкіл, який, якщо потрапляє в організм у великих кількостях, може знизити фертильність і м’язовий контроль, перешкоджаючи розвитку мозку і міцності кісток.
Новини партнерів
Новини