Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього Дерматологи пояснили, як позбутися посічаного волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Дерматологи пояснили, як позбутися посічаного волосся

Дерматологи розповіли, як швидко і ефективно відновити своє волосся в домашніх умовах

10 серпня 2019, 21:58 comments6225
Поділіться публікацією:
Дерматологи пояснили, як позбутися посічаного волосся

Дерматологи розповіли, як боротися із посічаним волоссям.  Жінки, які віддають перевагу короткі, або середньої довжини стрижки, які вимагають частого відновлення (раз в 14-28 днів), рідко стикаються з проблемою посічених волосся.

 Чому ж волосся починає сіктися і чим це загрожує?  Причин кілька: це і хімічна завивка, і часте застосування фенів, плойок, прасок для укладання волосся і аналогічних пристроїв, і використання неякісних гребінців, і постійне перебування на сонці, і неправильний вибір миючих засобів (особливо шкідливо для волосся звичайне мило).  Волосся втрачають вологу, що покривають їх лусочки піднімають, тіло волосся розшаровується.  Все це призводить до втрати блиску і еластичності, волосся стає ламким, легко сплутується, погано розчісується, електрізуются. Для нормалізації роботи сальних залоз користуйтеся косметичними засобами з ефірними маслами.  Сухому волоссю корисно масло іланг-ілангу, жирному волоссям — масло бергамота, кедра, сосни, розмарину, евкаліпта.

 Без сумніву, посічене волосся потребують термінового відновлення, а для цього необхідно забезпечити комплексний догляд, а тому почнемо з розмови про те, якими засобами можна очищати таке волосся.  Це, звичайно ж, спеціальні лікувальні шампуні, у складі яких присутні екстракти лікарських рослин (ромашка, м'ята, липа), пантотенова кислота (вітамін В 5) або лецитин, оскільки всі ці речовини сприяють відновленню рівня вологи.

Після миття голови на волосся можна нанести спеціальні бальзами, які не потребують змивання.  Такі кошти заповнять порожнечі в тілі волоса, пригладив його лусочки, повертаючи природний блиск.

До миття голови на волосся можна нанести живильну маску, наприклад з медом, хною або кислим молоком, і залишити її на 35-40 хв. Корисні для волосся, що січеться і теплі компреси, які також накладають до миття голови (регулярність проведення — 1 раз в 14 днів)  .

Якщо проблема волосся, що січеться навіть при правильному регулярному лікуванні варто для вас так само гостро, спробуйте звернутися в перукарський салон, щоб вас постригли гарячими ножицями.  Відмінність такої стрижки від звичайної полягає в тому, що леза ножиць не просто зрізають волосся, а запаюють отримані зрізи, що різко зменшує кількість посічених кінчиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!