Головна Новини Здоров'я медицина майбутнього Вчені знайшли спосіб очистити кров від ракових клітин
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені знайшли спосіб очистити кров від ракових клітин

Ракові клітини будуть видаляти з організму за допомогою магніту

19 листопада 2019, 19:30 comments9511
Поділіться публікацією:
Вчені знайшли спосіб очистити кров від ракових клітин

Британські вчені пропонують новий спосіб, який допоможе очистити кров від чужорідних клітин без застосування медичних препаратів. Про це повідомляє видання Telegraph.

Фахівці вважають, що в кров можна вводити магнітні частинки, прикріплені до поверхні ракових, бактеріальних або заражених паразитами клітин. Потім ці клітини можна буде притягнути магнітом і таким чином видалити повністю з організму. Такий спосіб допоможе багатьом пацієнтам, страждаючим малярією, сепсисом та лейкемію. Дана процедура буде нагадувати діаліз — процес видалення надлишку води, речовин і токсинів з крові.

Вчені вважають, що декілька сеансів очищення крові таким способом допоможуть організму знизити кількість хвороботворних агентів, тим самим підвищуючи захисні функції імунної системи. Цей спосіб може стати ефективним засобом для лікування серйозних захворювань, без застосування препаратів, які мають в більшості випадків, побічні ефекти.

Автори дослідження планують випробувати нову технологію вже найближчим часом, якщо все пройде успішно, тоді експерименти з лікування малярії будуть стартувати в наступному році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені створили вакцину, яка може перемогти туберкульоз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!